Krijg geweldige kortingen door enkele
van onze vouchers te kopen

 

Als je van wijn houdt en graag nieuwe soorten en merken wilt proberen, mag je het niet missen om je aan te melden voor ons maandelijkse abonnementsprogramma! Door bij ons te abonneren, ontvang je elke maand een exclusieve doos met zorgvuldig geselecteerde wijnen, zodat je het beste proefervaring kunt hebben.

Onze wijndoos bevat een selectie van hoogwaardige wijnen, van typische streekwijnen tot premium wijnen van gerenommeerde wijnmakerijen. Bovendien bevat elke doos gedetailleerde informatie over elke wijn, inclusief proefnotities, marriagedoelstellingen en meer. Article Sponsored Vind voor elk wat wils in onze collectie kleurrijke, heldere en stijlvolle sokken. Koop ze afzonderlijk of in bundels om kleur aan je outfit toe te voegen sock lade!

 

 

Naast het ontvangen van een unieke en hoogwaardige wijndoos elke maand, als abonnee heb je ook toegang tot exclusieve kortingen op onze online wijncatalogus. Je kunt deze kortingen gebruiken om je favoriete wijnen te kopen of om iets nieuws te proberen.

Aanmelden is eenvoudig en het abonnementproces is volledig flexibel, wat betekent dat je je abonnement op elk moment kunt wijzigen of annuleren. Er is niets beters dan elke maand een doos hoogwaardige wijn op je deur te ontvangen en te genieten van exclusieve kortingen in onze online winkel! Meld je vandaag nog aan en begin te genieten van de beste wijnproefervaring!

Close

Over ons

De Nieuwe BIOMIUNDO B2B & B2C is ontstaan in 2008, we zijn een jonge, groeiende organisatie en importeren Spaanse Biologische Producten, Super-Food, Gourmet en Servicies. Wij willen dat de Nederlandse consument kan genieten van hoog kwalitatieve biologische en supergod producten met een eerlijke en pure smaak. Doordat wij onze producten direct inkopen bij Spaanse boeren (zonder gebruik te maken van tussenpersonen) kunnen wij u de beste kwaliteit en eerlijke prijzen garanderen.

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:00 uur

Weekend online
X