"internationale diensten voor bedrijven ".

BIOMUNDO B2B & B2C
biedt een breed scala aan nieuwe internationale diensten aan om aan uw diverse behoeften te voldoen. Of het nu gaat om import of export, wij streven ernaar om hoogwaardige biologische producten, superfoods, delicatesseproducten en diensten vanuit Spanje naar Nederland en andere landen te brengen.
Onze diensten omvatten:

1. **Internationale Import en Export. Spanje naar Europa:** We hebben ruime ervaring in het beheren van import- en exportactiviteiten tussen Nederland, Spanje en andere Europese landen. Of het nu gaat om biologische producten, superfoods of speciale delicatessen, wij garanderen een soepele logistiek en levering.

 

2. **Douanebeheer:**
We bieden professionele ondersteuning bij douanezaken voor import- en exportzendingen, zodat uw zendingen snel en efficiënt door de douane gaan.


 


3. **Marktonderzoek en Analyse:**
Ons team voert grondig marktonderzoek en
analyse uit om informatie te verstrekken over markttrends, concurrentieanalyse en    prijsstrategieën voor uw producten.


4. **Netwerken en Partnerschappen:** We faciliteren netwerkmogelijkheden en partnerschappen tussen bedrijven uit verschillende landen, waardoor nieuwe zakelijke kansen en samenwerkingen ontstaan.


5. **Pakket-, Pallet- en Containervervoer:**
We werken samen met een uitgebreid netwerk van internationale bedrijven binnen en buiten Europa om efficiënte en veilige transportdiensten te garanderen. Wij verzorgen de volledige logistiek voor uw producten, zowel over land, over zee als door de lucht, inclusief omgevingstemperatuur, koeling en diepvries. Dankzij onze concurrentiële prijzen zorgen we ervoor dat uw transportkosten optimaal zijn voor uw bedrijf.


6. **Persoonlijke Service en Advies:**
We creëren een uniek portfolio voor elk bedrijf dat geïnteresseerd is in exporteren naar Nederland. Binnen deze service bieden we:
– Opstellen van prijslijsten in het Nederlands en Engels.
– Identificatie van potentiële bedrijven met een sterke commerciële aanwezigheid in heel Europa.
– Indien u direct contact wilt leggen met potentiële klanten die uw producten willen kopen of distribueren, bieden wij een oplossing met onze gepersonaliseerde service. Hierbij stellen we een op maat gemaakt portfolio voor uw bedrijf op, gecombineerd met een solide database van importbedrijven in Nederland.Bovendien zullen we binnenkort ons nieuwe project lanceren: onze eerste fysieke winkel in Nederland. In deze winkel kunnen elk bedrijf en producent unieke ruimtes huren om hun producten tentoon te stellen, wat zorgt voor een efficiëntere en gegarandeerde distributie. Dit nieuwe project biedt een directere benadering naar de eindgebruiker, waarbij uw producten rechtstreeks van u naar hen worden gebracht.

Houd ons in de gaten, want de beschikbare plaatsen voor bedrijven zijn beperkt en elk bedrijf zal uniek zijn in zijn product, waardoor ze vrij kunnen concurreren en exclusief kunnen zijn in hun productlijn
.

Indien u meer informatie wenst over deze en andere diensten, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen zonder enige verplichting.

BIOMUNDO B2B & B2C
IMPORT & EXPORT
Nederland
Telefoon: +31-641-079-163

Neem contact met ons op voor meer informatie naar info@biomundo.nl

Close

Over ons

De Nieuwe BIOMIUNDO B2B & B2C is ontstaan in 2008, we zijn een jonge, groeiende organisatie en importeren Spaanse Biologische Producten, Super-Food, Gourmet en Servicies. Wij willen dat de Nederlandse consument kan genieten van hoog kwalitatieve biologische en supergod producten met een eerlijke en pure smaak. Doordat wij onze producten direct inkopen bij Spaanse boeren (zonder gebruik te maken van tussenpersonen) kunnen wij u de beste kwaliteit en eerlijke prijzen garanderen.

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:00 uur

Weekend online
X