Alles wat je moet weten over bestellingen en levering

Bestellingen komen uit Spanje en hebben een levertijd van minimaal 7 werkdagen. Levertijden Spanje 2 tot 3 werkdagen. Frankrijk, België, Duitsland en Nederland 7 werkdagen. Nederland 72 uur zolang het product op voorraad is in onze magazijnen in Nederland. Elk product heeft een voorraadindicatie in ESP of NL Binnenkort hebben we magazijnen in Duitsland, Frankrijk, België en de verzendtijden zijn afhankelijk van het transport van elk land

01.Gemiddel de verzenddatum?

Minimaal 7 werkdagen vanaf de datum van de bestelling
of volgens het type vervoer dat u hebt geselecteerd.

02.De minimale bestelling ik kan doen?

Minimaal bestelling is een product

03.Terugbetaling en hoe ze werken?

De wet
De wet is erg duidelijk over wanneer er terugbetaald moet worden. Namelijk “uiterlijk binnen veertien dagen na de dag van ontvangst van de verklaring tot ontbinding”. De wet geeft aan dat je moet terugbetalen binnen 14 dagen nadat een consument aangegeven heeft te willen retourneren, NIET 14 dagen nadat je het product daadwerkelijk retour hebt ontvangen. Als u op zoek bent naar een armband. Er is iets dat bij elke look past, van nauwsluitend tot gestructureerd, van manchetten tot ketting chain bracelet en manchetten.

Product nog niet terug ontvangen?
Je zult wellicht denken, maar wat als ik het product nog niet retour heb? Ook daar is de wet duidelijk over. Je hoeft pas terug te betalen nadat de consument heeft aangetoond het product teruggestuurd te hebben of nadat je het product hebt ontvangen. Wel blijft de uiterlijke termijn van 14 dagen na aanmelding dan gewoon gelden. Het kan voorkomen dat je op de dag dat je het pakketje retour hebt ontvangen ook de klant al terug moet betalen.

04.Uitverkochte artikelen herladen?

Het product is tijdelijk uitverkocht.
en er is een vergelijkbaar product, cq een opvolger.

05.Hoe krijg een snelle levering?

De klant kiest de vervoersdienst die het beste aansluit bij zijn behoeften.

Close

Over ons

De Nieuwe BIOMIUNDO B2B & B2C is ontstaan in 2008, we zijn een jonge, groeiende organisatie en importeren Spaanse Biologische Producten, Super-Food, Gourmet en Servicies. Wij willen dat de Nederlandse consument kan genieten van hoog kwalitatieve biologische en supergod producten met een eerlijke en pure smaak. Doordat wij onze producten direct inkopen bij Spaanse boeren (zonder gebruik te maken van tussenpersonen) kunnen wij u de beste kwaliteit en eerlijke prijzen garanderen.

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:00 uur

Weekend online
X