Genieten met de Lekker  biologische producten, superfoods en Peruaanse delicatessen.

Why Choose Us?

Biomundo daarentegen biedt de Nederlandse consument de mogelijkheid om dagelijks te genieten van hoogwaardige biologische producten tegen een eerlijke en scherpe prijs. De nieuwe Biomundo  werkt intensief samen met de beste biologische boeren. Boeren die gevoel en passie hebben voor hun vak en die zich iedere dag inzetten voor de natuur op en rond hun boerderij. De boeren van Biomundo kiezen bewust voor biologisch en daar zijn wij trots op; ze werken zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest, antibiotica, hormonen en geur-kleur- en smaakstoffen. Gezonde en eerlijke voeding dragen bij aan een (h)eerlijk product!

About Us

BIOMUNDO

Biologische producten, Peruaanse delicatessen

Biomundo is ontstaan in 2008, we zijn een jonge, groeiende organisatie en importeren Spaanse biologische en Super-food producten en delicatessen vanuit Spanje. Wij willen dat de Nederlandse consument kan genieten van hoog kwalitatieve biologische en supergod producten met een eerlijke en pure smaak. Doordat wij onze producten direct inkopen bij Spaanse boeren (zonder gebruik te maken van tussenpersonen) kunnen wij u de beste kwaliteit en eerlijke prijzen garanderen.Uit verschillende marktonderzoeken bleek al in 2004 dat ‘gezondheid’ voor consumenten het belangrijkste argument is om biologisch te eten. Consumenten gaven aan de smaak van biologische producten lekkerder te vinden dan van reguliere producten. Voor de meeste mensen is de hoge prijs de grootste barrière voor het eten van biologische producten.

Location

Breda is in alle opzichten een unieke stad: het prachtige oude centrum is compact, je kunt er geweldig shoppen en zelfs wanneer alle winkels dicht zijn is het er nog steeds super gezellig. De afgelopen jaren is de stad eigenlijk alleen maar leuker geworden. Iedere week opent er wel een nieuw café, restaurant of winkeltje.

Address

Nederland